Wonen in het hartje van Rhoon

 Sfeervol wonen in een gezellige dorpskern met prachtig groen landschap en alle gemakken van de wereldstad Rotterdam om de hoek.

Op de hoek van de Rijsdijk en de Dorpsdijk wordt het kleinschalige nieuwbouwproject met koopappartementen onder de naam ‘De Hooghe Heerlyckheid’ ontwikkeld. Het plan bestaat uit gelijkvloerse 3 en 4 kamerappartementen, variërend van 85 - 134m2 met een uitschieter naar 217m2, allen voorzien van een eigen buitenruimte gelegen op het Westen of het Zuiden. Ook worden de woningen geleverd met een eigen parkeerplaats en berging op de begane grond.

Wonen in het centrum van Rhoon betekent alle voorzieningen op loopafstand. Het centrum kenmerkt zich door een brede sortering winkels voor de dagelijkse boodschappen, persoonlijke verzorging, mode, etc. 

Rhoon is omringd door agrarisch landschap, met volop mogelijkheden voor fiets-, wandel- en vaarmogelijkheden. Zo zijn er onder meer het Valckesteynse Bos, het nieuw aangelegde Rhoonse bos, de Kasteeltuinen en de Rhoonse Grienden.

Verder is er de 18 holes golfbaan van het Rhoon Golfcenter en de Jachthaven de Rhoonse Grienden gelegen aan de Oude Maas. Daar is ook de aanlegplaats van de veerpont, waardoor Oud-Beijerland en Spijkenisse prima met de fiets te bereiken zijn.

Wereldstad om de hoek

Rhoon ligt op een steenworp afstand van Rotterdam. De binnenstad is uitstekend bereikbaar via het openbaar vervoer en de omliggende autosnelwegen.

Recreëren

Rhoon is een aantrekkelijke, rustige woonomgeving waarin bewoners zich prettig en veilig voelen om te recreëren, te winkelen en elkaar te ontmoeten. In de gemeente Albrandswaard is de natuur altijd dichtbij. Het landschap heeft historische polders met fraaie dijkenstructuren, monumentale boerderijen, oude bomen, een jachthaven en het prachtige Kasteel van Rhoon.

Horeca in Rhoon

Welke keuken is uw favoriet? Rhoon en omgeving kent een diversiteit aan gezellige eetgelegenheden voor lunch, borrel en diner.

Lees het magazine online!

Bekijken