“Het aanbod van gelijkvloerse appartementen maakt het project speciaal" 

Makelaar aan het woord

Wiljan Mookhoek
NVM Makelaar Zomerhof Muys

Het bijzondere aan dit kleinschalige nieuwbouwproject is de ligging in het centrum, op loopafstand van winkels, een huisarts en het metrostation. ‘De Hooghe Heerlyckheid’ is geschikt voor mensen die levensloopbestendig willen gaan wonen. Zij kunnen de auto laten staan en alle dagelijkse voorzieningen gemakkelijk te voet bereiken.

“Het aanbod van gelijkvloerse appartementen maakt het project speciaal. Dit woningtype is namelijk schaars in Rhoon”, legt Wiljan uit. “Als men nu naar een soortgelijke woning wil overstappen, is men vrijwel altijd genoodzaakt het dorp te verlaten. Met ‘De Hooghe Heerlyckheid’ kan deze doelgroep genieten van prachtige gelijkvloerse koopappartementen in de eigen omgeving.“

Ruimere woningen
De woningen zijn, op verzoek van de geïnteresseerden, groter dan in eerste instantie bedacht. Uit onderzoek onder deze geïnteresseerden kwam naar voren dat men vaak een extra kamer mist. De grootte van de woningen varieert van 85 - 134m2, met een uitschieter naar 217m2. Dat er veel vraag is naar deze woningen, is terug te zien aan het grote aantal geïnteresseerden. Elk appartement heeft de beschikking over een eigen berging en een parkeerplaats op het afgesloten parkeerterrein. Tevens voorziet het project in extra openbaar toegankelijke parkeerplaatsen.

“‘De Hooghe Heerlyckheid’ is een verrijking voor het centrum van Rhoon, en een appartement in dit complex is een goede investering.”

Heeft u interesse of wilt u een optie nemen?

Neem dan contact op met de makelaar via onderstaande button. 

Makelaar