“De aspecten natuur en dichtbij de stad zijn beide positief voor deze locatie"

Bewoners Dorpsdijk

Dick en Ineke Kranenburg
Voormalige eigenaren Kranenburg Mode 

‘Een levendige omgeving, aantrekkelijk en centraal gelegen in het dorp’, zo omschrijven Dick en Ineke Kranenburg de locatie van ‘De Hooghe Heerlyckheid’. Sinds 1961 hebben Dick en Ineke met veel plezier aan de Dorpsdijk gewoond. “De nieuwe woningen sluiten qua uitstraling in kleur en vormgeving goed aan bij de omliggende gebouwen. Het hele plaatje past binnen Rhoon.”, omschrijft Dick.

Je kent je buren
“Rhoon is een dorp waar je blijft wonen of naartoe terugkeert. Je kent je buren en komt elkaar tegen op de diverse actieve sportverenigingen”, vertelt Ineke. “Het is leuk om te zien dat kinderen die zijn opgegroeid in Rhoon, vaak in Rhoon blijven wonen. Een plek dichtbij de stad en de rustgevende natuur. Alle voorzieningen en faciliteiten zijn op loopafstand, binnen 3 minuten ben je voor de alledaagse boodschap bij de supermarkt.”

‘De Hooghe Heerlyckheid’ is een project voor jong en oud. Van de starter met een drukke baan in de stad tot de vitale 60-plusser die van een grote woning naar een mooi appartement wil. Er is voor ieder een passend type woning met genoeg diversiteit. Het type penthouse is bijvoorbeeld ideaal als je van ruimte om je heen houdt. Een luxe terras en mooi uitzicht op Rotterdam maakt het plaatje compleet.

“In onze ogen zijn de aspecten natuur en dichtbij de stad beide positief voor deze locatie”, vertelt Ineke. “Met mooi weer ben je zo in de mooie polder, maar je staat ook binnen korte tijd in het centrum van een wereldstad.”