Betrokkenen

Makelaar Zomerhof Muys 

Wiljan Mookhoek, NVM Makelaar Zomerhof Muys
Het bijzondere aan dit kleinschalige nieuwbouwproject is de ligging in het centrum, op loopafstand van winkels, een huisarts en het metrostation. ‘De Hooghe Heerlyckheid’ is geschikt voor mensen die levensloopbestendig willen gaan wonen. Zij kunnen de auto laten staan en alle dagelijkse voorzieningen gemakkelijk te voet bereiken.

  Meer lezen  

De Roon Architecten

René de Roon, Architect De Roon Architecten
Architect René de Roon mocht ‘De Hooghe Heerlyckheid’ ontwerpen. Uitgangspunt in het ontwerp was het terug laten komen van de historiserende architectuur. “Die architectuur kenmerkt zich door verschillende elementen”, legt René uit.

  Meer lezen  

U-build Ontwikkeling

Remon Vermaire, Eigenaar U-build Ontwikkeling
“In oktober 2014 liep ik met mijn compagnon Bert en architect René, van De Roon Architecten, een rondje om de Rabobank aan de Rijsdijk”, begint Remon. “Het gebouw stond te koop en er lag een idee voor de verbouwing van het pand naar 8 appartementen. Wij hebben na dat bewuste rondje dat idee losgelaten. Wij vonden dat het centrum van Rhoon meer verdient dan een typisch jaren 80 pand dat met nieuwe kozijnen en wat muurverf weer ‘anno nu’ moest worden.”

  Meer lezen  

Wonen aan de Dorpsdijk

Dick en Ineke Kranenburg  
‘Een levendige omgeving, aantrekkelijk en centraal gelegen in het dorp’, zo omschrijven Dick en Ineke Kranenburg de locatie van ‘De Hooghe Heerlyckheid’. Sinds 1961 hebben Dick en Ineke met veel plezier aan de Dorpsdijk gewoond. “De nieuwe woningen sluiten qua uitstraling in kleur en vormgeving goed aan bij de omliggende gebouwen. Het hele plaatje past binnen Rhoon.”, omschrijft Dick.

  Meer lezen